Col·laboradors i arxiu

En aquesta secció trobareu els treballs i projectes realitzats anteriorment pels diferents fotografs, periodistes i cronistes de la nostra vila i col·laboradors de Humans of Sitges.

Joan Valera

Fotògraf professional especialitzat en retrat, gastronomia, publicitat i reportatge social. Col·laborador d’Humans of Sitges.

«Les millors fotografies no s’aconsegueixen amb la millor tecnologia. S’aconsegueixen quan amb sensibilitat… penses, mires i dispares.«

– Projecte realitzat entre 2003 i 2004 (properament)

Joan Yll Martínez

Cronista Oficial de Sitges

    “ Fa més de 50 anys que col·laboro a l’Eco de Sitges  i en altres publicacions d’àmbit local. En la meva secció, un “Tomb per Casa”, hi trobareu reflectida les essències de la vida sitgetana: les singularitats dels seus habitants i un ampli apropament als costums, festes i tradicions de la vila. Que ho gaudiu, de la mateixa manera que jo ho he fet mentre ho escrivia. “

https://untombpercasa.blogspot.com/

L’Arxiu Digital de Sitges és una iniciativa de l’Associació Digital de Sitges que amb el suport de l’Ajuntament de Sitges té per objectius apropar el patrimoni documental local i divulgar els amplis fons que relacionats amb Sitges s’han generat al llarg del temps.